Två veckor kvar!!

Vi närmar oss med stormsteg, två härliga Marknadsdagar i Forshaga! För femtonde året fyller vi Storgatan med knallar, hantverkare, foodtrucks, barntorg och massor av besökare. Här finns allt mellan himmel och jord. Så ta med vänner och bekanta på en tur till oss och fynda, strosa omkring, umgås och njut av sommaren!

-Ett fåtal försäljningsplatser finns lediga för bokning, så hör gärna av dig om du är intresserad av plats för försäljning.

0709 96 19 32 (Marie)

Ha en riktigt trevlig Midsommar nu alla, så ses vi snart!! //Marie med personal

 

 

Full fart på platsbokningarna!

Platsbokningarna till vår välbesökta och omtyckta sommarmarknad är i full gång. Vi vill hälsa er nya som gamla försäljare Varmt Välkomna med er ansökan till den 15:e upplagan av Forshaga Marknad 5-6 juli! Ni ansöker enkelt genom ett par klick här på sidan under fliken marknad/anmälan eller genom att ringa 0709-96 19 32 (Marie)

-Marknaden har ett 100-tal försäljare på plats från landets alla hörn.

-Vi begränsar antal försäljare med lika produkter. Vilket gör Marknaden mer intressant för både försäljare och besökare.

-Många försäljare vill boka i god tid, för att öka möjligheten att kunna välja placering och garantera att få det utrymme varorna kräver.

-Marknaden är även ett utmärkt tillfälle att visa upp företaget, organisationen eller föreningen. Loppis är ett annat populärt inslag längs gatan.

-Ytterligare info finns under fliken ”om oss” och ”knalleinfo”. Det går också bra att ringa marknadsansvarig på ovanstående nummer för funderingar.

Boka din plats och njut av våren!

Vi hörs//Marie Lövsta     

             

Marknadsanmälan för 2024 är nu öppen!

Vi på Forshaga Marknad vill önska alla våra knallar och besökare en riktigt

 God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Forshaga Marknad 2024 hålls enligt tradition fredag och lördag v. 27 som infaller 5 och 6 juli.

Marknadsanmälan är nu öppen och det går bra att göra er platsansökan under fliken Marknad/anmälan och klicka den till oss. Det går också bra att ringa på tfn 0709-96 19 32 till Marie

                                                                                    Varmt Välkomna!