Nu har Marknadskontoret öppnat!

Förberedelserna inför 5:e upplagan av Forshaga Marknad är nu äntligen igång!
Visst yr snön utanför fönstret och man kan tycka att det känns långt kvar till sommaren och 4-5 Juli!
Men företag, knallar och föreningar har börjat boka sina platser redan nu. Dels för att vi begränsar antalet försäljare med lika sortiment och dels för att behålla sina platsnummer sedan tidigare år eller hinna välja lite var man vill placeras på gatan.
Vill Du vara med och sälja på årets Marknad? Inte deltagit tidigare? Hör av er till Marie på tel 0709-961932 eller mail: info@forshagamarknad.se om ni funderar på hur det funkar. Känns allt glasklart går det också bra att skicka anmälan via formuläret under Marknad/anmälan här ovanför i flikarna.
Glöm inte att loppisprylar alltid är lika populärt på vår Marknad!

Välkomna hälsar Marie och Forshaga IF