Full fart mot Marknadsdagarna!

Äntligen närmar sig Marknadsdagarna med stormsteg! Just nu lägger vi ned krutet på Marknadsföring. Den är vi noga med och affischerar i hela Värmland m omnejd på de mest möjliga…och omöjliga platser, annonserar i “brödbladen” runt om. NWT och VF både tidning och webb, fb, evenemangskalendrar, tidningsreportage, ljustavlor mm. Som nyhet för 2017 kommer vi dessutom synas flitigt på stora ljustavlan på Åhlénshuset, Drottninggatan i Karlstad fro m. 30 juni och fram till Marknadsdagarna (med nedanstående bild)! Syns man inte, så finns man inte 😉 MEN VI SYNS! Och besökarna hittar till oss i massor varje år. Så otroligt roligt!

Några försäljningsplatser finns fortfarande tillgängliga för bokning per tel: 0709-96 19 32.

Väl Mött

Marie Carlsson-Forshaga IF/Marknad

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *