Full fart mot Marknadsdagarna!

Sommaren visar sig verkligen från sin bästa sida☀️och Marknadsdagarna närmar sig med stormsteg! Ser verkligen fram emot att möta alla försäljare och besökare!
Just nu läggs krutet på Marknadsföring. Den är vi noga med och affischerar i hela Värmland m omnejd på de mest möjliga…och omöjliga platser. Annonserar i ”brödbladen”, NWT och VF både papperstidningen och på webben. FB, evenemangskalendrar och tidningsreportage.
Liksom förra året kommer vi synas flitigt på stora ljustavlan på Åhlénshuset, Drottninggatan i Karlstad fro m. 27 juni och fram till Marknadsdagarna (med nedanstående bild)! Syns man inte, så finns man inte?MEN VI SYNS! Och besökarna hittar till oss i massor varje år. Så otroligt roligt!
Endast några få försäljningsplatser finns nu kvar och bokning tas emot på tfn: 0709-96 19 32.

Vi ses!
Marie Carlsson-Forshaga IF/Marknad