Härligt, nu börjar våren äntligen visa sig och man får vittring om en varmare årstid. Som ett gott vårtecken är det nu full fart på platsbokningen inför sommarens Marknad.

Många försäljare vill boka i tid för att ha chans att välja bland platserna och garantera att få det utrymme som  varorna kräver. Marknaden ger även ett utmärkt tillfälle att visa upp föreningen, organisationen eller företaget. Loppisprylar är också ett populärt inslag längs gatan, så tveka inte. Under fliken Marknad/knalleinfo/anmälan här på sidan, hittar du både information om marknadsdagarna och anmälningsformulär. Det går också bra att ringa på tfn: 0709- 96 19 32 (Marie) för frågor och funderingar. 

Välkommen! 

Marie Carlsson, Forshaga IF/Marknad

                                       

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.