Anmälan är öppen!

Anmälan till vår välbesökta och omtyckta SommarMarknad är nu öppen. Vi vill hälsa er gamla som nya försäljare Varmt Välkomna med er ansökan till 2021 års upplaga av Forshaga Marknad 9-10 juli!

Det är ju en väldigt speciell tid vi lever i just nu och vi följer så klart Folkhälsomyndighetens rekommendationer.  Då det är mycket planering inför marknadsdagarna, ber vi er att trots rådande omständigheter göra er ansökan så snart ni har möjlighet. Vi har beslutat att INTE ta ut någon administrationsavgift av er försäljare om Marknaden måste ställas in pg a Corona Pandemin.

Ni ansöker enkelt genom ett par klick här på sidan under fliken marknad/anmälan eller genom att ringa 0709-96 19 32 (Marie)

 

-Marknaden har ett 100-tal försäljare på plats från landets alla hörn.

-Många försäljare vill boka i tid, för att ha chans att önska särskild placering och garantera att få det utrymme varorna kräver.

-Vi begränsar också antal försäljare med lika produkter. Vilket gör Marknaden mer intressant för både försäljare och besökare.

-Marknaden är även ett utmärkt tillfälle att visa upp föreningen, organisationen eller  företaget.  Loppis är ett annat populärt inslag längs gatan.

-Ytterligare info finns under fliken ”om oss” och ”knalleinfo”. Det går också bra att ringa marknadsansvarig på ovanstående nummer vid funderingar.

Var rädda om er, så hörs vi! 

Marie Lövsta                       

Forshaga IF/Marknad                                                                              

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *